Плетива и хендмейд изделия

За нас

Уважаеми клиенти,

Lucky-handmade.com е онлайн магазин, собственост на „Терратех“ ЕООД, ЕИК 131168043, с регистрация в гр. София.

Онлайн магазинът е регистриран в НАП. Можете да проверите нашата регистрация в сайта на НАП тук…(Наименование на електронния магазин: lucky-handmade).

Ние предлагаме само ръчно изработени плетива и изделия от утвърдени български творци. Всички наши продукти са уникални, с проверено качество и са изработени в единични, неповторими модели.

Притежаваме и физически магазин „Лъки Арт“ в гр. София, кв. „Гоце Делчев“, ул. „Деян Белишки” 62. Там можете да видите всички продукти, предлагани в онлайн магазина, както и много други изделия, и да направите своя избор на място.

Управителката на магазина е член на Националната занаятчийска камара, със свидетелство № 1022406202107 за Майстор на занаят „Художествено плетиво“. Голяма част от плетените изделия са дело на нейните умели ръце.

Със своята дейност ние се стремим да предложим на нашите клиенти истински, ръчно изработени български плетива и изделия, в които авторите са вложили своята голяма любов и умения. По този начин подкрепяме българските творци и занаяти, които са част от културното наследство на нашата Родина.

Разгледайте нашите продукти, предлагани на сайта lucky-handmade.com или заповядайте в нашия магазин „Лъки Арт“ в гр. София!

Връзка с нас: